Onderwijs & Onderzoek

Onderwijs en onderzoek zijn sterk aan elkaar verbonden zodat de young professionals na de opleiding goed voorbereid zijn op de toekomst. Dat betekent ook dat er een sterke verbinding moet zijn met de wereld buiten de kennisinstelling zodat actuele vraagstukken samen met het werkveld kunnen worden beantwoord.

Als Project Manager Regional Development begeleid ik Triple-Helix projecten in het versterken van de lokale economie. Naast het praktijk gericht onderzoek en het stimuleren van ondernemerschap, vindt een groeiend deel van de activiteiten plaats op het gebied van valorisatie en het bijdragen vanuit verworven kennis aan regionale doelstellingen. Dit doe ik samen met de key-actoren om tot realistische en succesvolle plannen te komen.

Met de ruime ervaring die ik heb opgedaan in het hoger onderwijs als opleidingsmanager en als projectmanager kan ik voor u onderzoeksprojecten initiƫren, voorbereiden en managen. Daarbij heb ik een scherp oog voor zowel de onderwijsaspecten als de klantvraag.